• Twitter

    • RT @ajcassa: 🎨 Inaugurada l'exposició "Hem de parlar" de Max Bosch Masllorenç, dins el cicle Joviart. 📅 Oberta fins al 29 d’abril a la Sa… 4 days ago
    • RT @ajcassa: ✅ Les inversions dels pressupostos participatius del 2017 s'han fet efectives. A Cassà ja disposem d'una tirolina al parc dels… 1 month ago
    • RT @ajcassa: 🎶 Concerts, tallers, espectacles, audicions, projeccions... 📌 Del 17 al 23 de març, #CassàDeLaSelva s'omple de música amb una… 1 month ago
  • Anuncis

Coneix més els Hereus i Pubilles de Cassà!

Aquí teniu oportunitat de conèixer més com són i què els agrada als 6 candidats a hereu i pubilla de Cassà d’aquest any 2016.

Recordeu que el diumenge de la festa, dia 22 de maig, tothom podrà votar-los a les Barraques a partir de les 22 h!

DAVID CASTILLO MIRALLES

DavidCastilloMiralles

En David és un noi espontani, sincer, somiador i bromista, encara que en algunes circumstàncies la vergonya pot amb ell. En ocasions es considera responsable i ambiciós, però sempre intenta ser feliç i optimista per sobre de tot. Les seves aficions són la bateria, la caça menor, el gimnàs i els esports en general, sortir de festa i reunir-se amb els amics per parlar de temes diversos i divertir-se.

De petit va estar uns anys a La Claca i a l’Escola Municipal de Música aprenent a tocar la bateria. Actualment és jugador de futbol a l’UD Cassà , on va des que feia P5, i també entrena  un equip de nens. Aquests darrers anys col·labora amb la Comissió de festes i participa en la Cavalcada de Reis.

El que més recorda de la Festa major és el concurs de pintura sobre l’asfalt del diumenge al matí i la festa de l’escuma, a les quals participava any rere any.  Actualment, el que li ve al cap quan es parla de festa major són diverses activitats, com la cercavila de la civada, el correfoc i les nits de gresca a les barraques.

Li agradaria que es traguessin els barracons de l’IES Cassà i que se substituïssin per aules decents, perquè les següents generacions puguin gaudir d’un institut de qualitat.

MARTÍ CROUS MASÓ

MartíCrousMasó

En Martí es considera una persona simpàtica, humil i sincera, propera amb els amics i una mica despistada; li agrada ajudar les persones del seu voltant sempre que pot i intenta fer-se amb tothom.  Li agrada el el futbol, la música, anar al cinema i quedar amb els seus amics.

Participa en diferents entitats del poble, com a l’UD Cassà, on juga amb el juvenil del Cassà; també és al grup de rallers i timbalers de la Colla Gegantera de Cassà, balla amb les colles sardanistes de Cassà i va a l’Escola Municipal de Música a classe d’instrument els dimecres a la Sala Galà, on toca el tible i el saxo.

Els primers records de la Festa Major que li vénen al cap són la festa de l’escuma, els “cavallitos” de les fires, els balls de plaça i les cercaviles dels gegants, la nit dels músics i l’any de la pedregada, les nits a barraques, etc.

Proposa que la gent jove s’engresqui a fer tasques de voluntariat i a participar en la vida del poble en les seves activitats per fer més viu Cassà.

 GENÍS DUCH BLANQUERA

GenísDuchBlanquera

En Genís es considera un noi amb ganes de divertir-se i ser feliç. Gaudeix molt fent allò que li agrada, com per exemple la música. Les seves aficions són jugar a bàsquet, tocar la bateria i també la guitarra elèctrica.

És per aquesta afició a la música que havia format part d’una banda de música al Centre Cultural Sala Galà.

Quan li preguntem quins records té de la festa major té molt clar que el que més recorda són els grans moments amb els amics, hores sense dormir i esmorzars a les 6 del matí.

Li agradaria que s’incentivés més la participació dels joves de Cassà.

TERESA JORDÀ BALERI

TeresaJordàBaleri

La Teresa és una noia treballadora, molt reflexiva i activa. Des de petita que és ben curiosa i mai es cansa d’aprendre. Es considera molt amiga dels seus amics i força desordenada…

La gimnàstica artística l’ha atret des de sempre i durant 10 anys va ser gairebé la seva única i gran afició! Actualment també li agrada l’atletisme, els balls de saló i podria dir que qualsevol esport. Per altra banda, li encanta la literatura i la ciència; mai es cansa de llegir!

Va formar part de La Claca i va estar a la l’Escola de Música i a l’Escola d’Art a la Sala Galà i de petita també va fer sardanes. Actualment, li agrada assistir a qualsevol acte relacionat amb la cultura que es faci al poble.

El que sempre l’ha entusiasmat de la Festa Major és la cercavila dels gegants i capgrossos, però tampoc hi havia any que no participés en el concurs de pintura sobre l’asfalt, realment la plaça de la Coma quedava preciosa. I bé, no es pot oblidar de les últimes fires i barraques, sempre amb un ambient fantàstic.

La Teresa creu que estaria bé fomentar la cultura i les tradicions del poble, com per exemple, fer més fires de temàtiques diverses, que a més de fer-nos apreciar la tradició de la zona incentivaria el comerç a Cassà, que té un gran potencial!

MAR PASCUAL VIRGILI

MarPascualVirgili

La Mar es defineix com una noia alegre, senzilla i bastant optimista. És molt amiga dels seus amics i de la gent que l’envolta i no li agraden els mals rotllos.

Les seves aficions, imagina que com altres persones, són passar el màxim temps que pot amb els amics, així com tocar la guitarra i anar a fer alguna caminada per la muntanya, per esbargir-se i desconnectar. Actualment forma part de La Claca.

De petita recorda de la Festa Major que els seus pares les portaven, a la seva germana i a ella, des de la Coma fins a les fires amb tren, i també el concurs de pintura sobre l’asfalt. D’ara més gran, li agrada recordar l’ambient del correbars i les nits a barraques que sempre acaben sorprenent.

Proposa que a Cassà es facin més activitats per a majors d’edat, perquè estiguin  menys estones tancats a casa.

CÈLIA ROCAS VALENTÍ

CèliaRocasValentí

La Cèlia es considera una persona empàtica, sincera i amb caràcter, divertida i extravertida, però alhora molt sensible. Les seves aficions són el bàsquet i l’esquí principalment, i li agrada entrenar i jugar amb nens petits, com si fos un més d’ells.

Actualment és entrenadora del Foment Deportiu Cassanenc de bàsquet, d’escoleta amb nens de 5 i 6 anys.

Recorda de la Festa Major sobretot la festa de l’escuma, on es passava tot el matí a dins de tot aquell rebombori i quedava amb els ulls plens de sabó; tot i així, fins que la seva mare no l’obligava a sortir, ella no sortia. També li agraden les sardanes i músiques que hi ha durant tota la festa major, ja que això cohesiona  el poble i és molt bonic.

Li agradaria que a Cassà hi hagués un cinema per anar-hi de tant en tant. Creu que agradaria molt a tothom i seria genial!

Fotos: Oliveras fotògraf

Anuncis
Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

  • El més recent!

  • Entra el teu correu electrònic per rebre totes les novetats i activitats de Cassà Jove

%d bloggers like this: