• Twitter

    • RT @ajcassa: 🔔 URGENT! Procés de selecció de dos monitors/es pel servei de reforç escolar CREC ofert per @ajcassa cada dia de 17 a 20 h. Co… 4 days ago
    • RT @ajcassa: RECEPCIÓ DEL PATGE REIAL Veniu a portar la vostra carta al Patge Reial! 📅@30 de desembre ⏰@De 17 a 19.30 h 🚩@Pavelló Polivalen… 2 weeks ago
    • RT @TxellRabionet: Quin rentat de cara li estem fent a l'espai jove de l'escorxador. Joves, prepareu-vos que el 2018 ve carregat! 😄 https:/… 1 month ago

Reactiva’t!

La setmana vinent arrenca de nou el projecte Reactiva’t! És una iniciativa fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Cassà, el  Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i la Fundació Ser.Gi.

El seu objectiu és ampliar el serveis d’orientació i acompanyament dels joves de 16 a 25 anys, que estiguin en situació d’atur i no estiguin estudiant mitjançant els Tallers de fusteria, fotografia i descoberta personal i de l’entorn.

La Porta d’Accés és el servei actual d’orientació i acompanyament al jove i aquest opta, més d’una orientació i seguiment individual, als tallers Reactiva’t. Tres opcions que permetran als nois i noies dibuixar i practicar el seu propi itinerari de futur.

En el taller de fusteria podran descobrir l’ofici i aprendre a utilitzar les eines, a crear i construir mobiliari real. La fotografia els permet utilitzar tot el potencial de la imatge per desenvolupar la creativitat i realitzar projectes visuals espectaculars; i amb els tallers de descoberta personal i de l’entorn treballen aspectes d’auto coneixement i contacte amb els serveis locals que els poden ajudar a tirar endavant els seus projectes.

El darrer curs va finalitzar amb una extraordinària exposició a Can Trinxeria dels terballs fotogràfics i de fusteria dels joves, amb la presència dels seus professors i les diverses autoritats del poble, entre ells l’alcalde Martí Vallès, i els diversos regidors i tècnics de les àrees de Joventut, Cultura i Serveis Socials. Va ser un èxit com a cloenda de curs on van participar més de 15 joves.

El nou inici de curs té hora i lloc els matins de dimarts a divendres,  a les 10 hores a l’Espai Jove l’Escorxador de Cassà (C. d’Enric Coris, 11).

Endavant noies i nois!

Anuncis
Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • El més recent!

  • Entra el teu correu electrònic per rebre totes les novetats i activitats de Cassà Jove

%d bloggers like this: